Opmeten voor verdoeken:


Zebrarollo Multshade Prestige Verdoeker.nl

Voor de volgende producten is opmeten, alvorens het te demonteren, noodzakelijk.

voor typen:
Silhouette Shades,  Zebrarollo, Multinette,  Multshade, Prestige, Duorollo, Facette Shades
Zebrarollo Multshade Prestige Verdoeker.nl
Zebrarollo, Multinette,  Multshade, Prestige, Duorollo, Facette Shades
Silhouette Shades

opmeet-methode voordat u gaat de-monteren tot op de vensterbank

A. 'HY-methode' De rolmaat onder de achterrand
B. 'HX-methode' De rolmaat gelijk met de bovenzijde van de bovenbak. Let op: NIET met de steundikte boven op de bovenbak!
C. tot op het oppervlakte van de vensterbank

Er zijn twee opmeetmethodes voordat er verdoekt wordt.

De HY-methode, zie foto A. 

en de HX-methode, zie foto B. 

Algemeen:

Belangrijk is dat u de hoogten meet indien uw product (-en) nog hangen en dat uw producten op dezelfde ophangsteunen of ophangclips terug worden geplaatst na het verdoeken. Deze ophangsteunen of ophangclips mogen niet meer in hoogten worden verplaatst na demonteren van uw product. Om de goede maatvoering aan ons door te geven is het verstandig dat u deze ophangsteunen of ophangclips niet  demonteert voor eventueel stucwerk door een stukadoor of bijvoorbeeld een schilder. Verdoeker.nl kan niet de afmetingen overnemen van de productiestickers, soms aanwezig op de bovenbak, van de fabriek die uw producten ooit gemaakt heeft overnemen voor verdoeken. Vanwege diverse interpretaties van ooit opgemeten maatvoering c.q. gebruik van montagemateriaal van de fabriek zouden dan afwijkingen kunnen ontstaan.

De HY-methode, zie foto A.

U meet in gemonteerde situatie.

U meet de hoogte vanaf de achterzijde van de bovenbak, zie foto A.,  tot aan de onderzijde, meestal tot op vensterbank zie foto C.

Zie beide afbeeldingen.

U kunt voor ieder product dat vrij over een vensterbank, of zonder een vensterbank hangt, de hoogte-opmeting achterwege houden en uw product direct aanbieden aan onze intakebalie in onze vestiging. 

Schrijf deze HY hoogte op en lever deze in per te verdoeken product. De breedte hebben wij niet nodig omdat wij deze in ons atelier kunnen opmeten

de HX-methode, zie foto B.

U meet in gemonteerde situatie.

Nog gemonteerd, meet u de hoogte vanaf de achterzijde van de bovenbak, zie foto B., tot aan de onderzijde, meestal tot op vensterbank.

Zie beide afbeeldingen.

U kunt voor ieder product dat vrij over een vensterbank, of zonder een vensterbank hangt, de hoogte-opmeting opmeten en uw product direct aanbieden aan onze intakebalie in onze vestiging. 

Schrijf deze HX hoogte op en lever deze in per te verdoeken product. De breedte hebben wij niet nodig omdat wij deze in ons atelier kunnen opmeten.

Belangrijk:

Mogelijk lijkt het dat uw ramen allemaal dezelfde afmetingen hebben. Ondanks deze gedachten adviseren wij u alle afmetingen van deze procedure aan te leveren.  

Zonder deze afzonderlijke afmetingen, door u of onze monteur, genoteerd onder de HX of HY- methode aangeleverde opmetingen kunnen wij niet verdoeken.

Uiteraard zijn opmetingen onder de HX of HY methode leidend en kunnen geen garantie bieden op gratis (ver-) maken door wijziging in de ophanghoogten.