Om de prijzen te weten hebben wij eerst de afmeting nodig van uw product.

Hoe gaat het opmeten?

Opmeten in de dag: U meet strak op, wij trekken er de vrije marge vanaf.
Opmeten op de dag: U meet extra centimeters naast de uitsparing van de dagkant erbij om z.g. “overlapping” op de muurzijden te krijgen. Dit overlappen zorgt ervoor dat u minder inkijk van opzij, boven en onder hebt.

Prijzen:

op aanvraag; tijdens dat een van onze medewerkers uw producten kan inspecteren.

Typen, configuratie van uw binnenzonwering-systeem alsmede welke type textiel u kiest uit de stalenboekenspelen daarbij een belangrijke rol.

Natuurlijk willen wij dat iedereen geholpen wordt door ons. Iedereen op zijn /haar tijd geholpen in onze z.g. uurblokken die wij onze cliënten bieden. Zo’n uurblok kunt u reserveren om geholpen te worden. Zowel, indien van toepassing, op uw locatie of voor in ons service-centrum.

Daarbij hanteren wij reserveringskosten welke u gecrediteerd krijgt bij de afrekening. Dus bij de afrekening van uw opdracht betaald u uiteindelijk niet deze reserveringskosten. ( cliënten zonder verantwoordelijkheid dus wel….)

Na het maken van een afspraak, per telefoon of email, sturen wij per SMS bericht een betalingsverzoek van € 50,00 voor reserveringskosten. Deze worden bij een juist gevolgde afspraak in mindering gebracht op de eindnota. U betaald in zo’n geval dus feitelijk niets voor de afspraak.