Om de prijzen te weten hebben wij eerst de afmeting nodig van uw product.

Hoe gaat het opmeten?

Opmeten in de dag: U meet strak op, wij trekken er de vrije marge vanaf.
Opmeten op de dag: U meet extra centimeters naast de uitsparing van de dagkant erbij om z.g. “overlapping” op de muurzijden te krijgen. Dit overlappen zorgt ervoor dat u minder inkijk van opzij, boven en onder hebt.

Prijzen:

op aanvraag; tijdens dat een van onze medewerkers uw producten kan inspecteren.

Typen, configuratie van uw binnenzonwering-systeem alsmede welke type textiel u kiest uit de stalenboekenspelen daarbij een belangrijke rol.

Natuurlijk willen wij dat iedereen geholpen wordt door ons. Iedereen op zijn /haar tijd geholpen in onze z.g. uurblokken die wij onze cliënten bieden. Zo’n uurblok kunt u reserveren om geholpen te worden. Zowel, indien van toepassing, op uw locatie of voor in ons service-centrum.

Daarbij hanteren wij reserveringskosten welke u gecrediteerd krijgt bij de afrekening. Dus bij de afrekening van uw opdracht betaald u uiteindelijk niet deze reserveringskosten. ( cliënten zonder verantwoordelijkheid dus wel….)

Na het maken van een afspraak, per telefoon of email, sturen wij per SMS bericht een betalingsverzoek van € 50,00 voor reserveringskosten. Deze worden bij een juist gevolgde afspraak in mindering gebracht op de eindnota. U betaald in zo’n geval dus feitelijk niets voor de afspraak.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search